Web Analytics Made Easy - Statcounter

هنر امروز : این روزها با گسترش پلتفرم نمایش خانگی در کنار سینما، تلویزیون و تئاتر شاهد حضور برخی هنرمندان در تمامی این فضاها به صورت همزمان هستیم.

می‌توان گفت که این حضور پررنگ زاویه‌ای پنهان را در خود نهان کرده. این که رمز و راز حضور این هنرمندان در چند ایستگاه مختلف به صورت همزمان چیست؟ چطور یک هنرمند هم کار اجرا می‌کند، هم روی صحنه تئاتر هست، هم در گیشه فعالیت دارد و هم آنتن تلویزیون را در اختیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امین حیایی

عصر جدید بازگشت دوباره حیایی به تلویزیون بود. پس از گذشت سه فصل از این برنامه او همچنان تنها داوری‌ست که با علیخانی همکاری می‌کند. در جوکر هم شاهد همکاری حیایی و علیخانی هستیم. البته حیایی این روزها ساخت ایران 3 را هم در حال پخش دارد. همچنین در تبلیغات تلویزیون و حتی در تبلیغات شهری هم تصویرش به وفور دیده می‌شود. خلاصه آقای حیایی تلاش کرده تا در هر نقطه‌ای ردپای خود را به جا بگذارد. امین جان! خسته نباشی برادر.

 

علی اوجی

علی اوجی در این سال‌ها به صورت تجمیعی هنر ایران را قبضه کرده و در هر عنصر نمایشی دستی بر آتش دارد. از تهیه‌کنندگی آلبوم موسیقی برای مهران مدیری و رضا یزدانی تا سرمایه‌گذاری روی آثار مسعود کیمیایی در سینما. او را در حتی در صحنه تئاتر هم می‌بینیم. در تلویزیون در سینما و به طور کلی در هر جایی که امکان دیده شدن وجود دارد. جوکر و شب‌های مافیا آخرین تحرکات اوجی در عرصه تصویر است.

حامد آهنگی

شاید وایرال‌‌شده‌ترین شخصیت این‌روزها خودش باشد. از جُنگ‌های شادی آغاز کرده و به خندوانه که رسید شکوفا شد. از اجرا در تلویزیون تا تاک‌شوی محبوب شب‌آهنگی و حالا که پای ثابت جوکر و مافیاست. البته انصافا هم یکی از ناجیان شب‌های مافیا بود. حالا هم که نخستین فیلمش را روی پرده دارد. حامد آهنگی را نمی‌توان از برق کشید و باید دید که چقدر این محبوبیت تداوم دارد.

بهرام افشاری

درباره افشاری می‌توان گفت که هنرمند بااستعدادی‌ست منتها به هر نحو در این مسیر افتاده. چه کسی جوجه تیغی را کشت؟ در تئاتر، سگ‌بند در سینما و رازبقا در نمایش خانگی نمود بارز این مسیر است. در واقع افشاری هم به جرگه آنهایی پیوسته که تا سر می‌چرخانیم تصویرشان را بر در و دیوار شهر می‌بینیم. همان‌هایی که شاید به تکرار بیافتند و دیگر محبوب نباشند!


احسان علیخانی

گاهی اوقات این سوال به جود می‌آید که رمز ماندگاری علیخانی در شبکه سه چیست؟ وقتی می‌بینیم نخبه‌های اجرا و برنامه‌سازی را فراری دادند و چه شده که علیخانی همچنان تریبون خود را دارد در عجب می‌مانیم! ماه عسل، امضای علیخانی برای کنداکتور رمضانی سازمان بود و حالا او با عصر جدید و ویژه‌برنامه نوروزی این شبکه هر ساله از قاب تلویزیون نمایان است. او همچنین پا را فراتر گذاشته و در نمایش خانگی، جوکر را تهیه کنندگی کرده تا از همرزمانش در این عرصه عقب نماند. به هر حال ماجرای علیخانی یک مهر سربسته دارد که اطلاعی از آن در دسترس نیست.

یوسف صیادی

او نیز چندسالی از تلویزیون دور بود و حالا در آخرین حضور به «دورهمی» دوست قدیمی‌اش مهران مدیری رفته. در جوکر نیز ری‌برندینگ خود را کامل کرد و با یوسف تیموری یک زوج محبوب را تشکیل داد. خب به طور معمول اکثر افراد حاضر در جوکر، کارت مافیای خود راه هم در آن یکی رئالیتی‌شو فعال می‌کنند و صیادی نیز از این قائده مستثنی نیست.


پردیس احمدیه

لامینور، مجبوریم، تومان و نوبت لیلی یک نقطه اشتراک برجسته دارند آن هم حضور پردیس احمدیه است. خواه‌ناخواه با اکران همزمان دو کارش در سینما و پخش نوبت لیلی در نمایش خانگی نام پردیس احمدیه هم در این فهرست نقش می‌بندد و شاید خیلی زود مخاطبان هم از تکرر بازی یک فرد در چند نقطه به طور همزمان دلزده شوند. شاید بهتر باشد که هنرمندان به طور کلی گزیده‌کار شوند تا کیفیت ایفای نقش هم بالاتر برود.

 

تماشاخانه ببینید| شیوه آموزش زنان اوکراینی برای جنگ با روسیه/ آن‌ها برای جنگ خیابانی آماده می‌شوند ببینید | وقتی خرید لباس اشتباهی مسیر زندگی‌ات را عوض می‌کند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نمایش خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۲۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟

ایسنا/یزد حوزه هنری استان یزد به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی برنامه‌های متنوعی را در استان برگزار کرد.

نام گذاری روز بیستم فروردین ماه به نام «روز هنر انقلاب اسلامی» پس از شهادت هنرمند متعهد و بسیجی، شهید سید مرتضی آوینی در سال ۱۳۷۲ و به پیشنهاد شاعران، نویسندگان و هنرمندان حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و به دستور مقام معظم رهبری، اتفاق افتاد.

این مناسبت در واقع فرصتی است برای معرفی و گسترش هنر انقلاب اسلامی که هنرمندان کشورمان طی چند دهه گذشته با برداشتی ماهرانه از مبانی هنر کهن ایرانی ـ اسلامی و منطبق با شرایط و امکانات روز، آنها را خلق و توسعه داده‎اند.

با توجه به تقارن هفته هنر انقلاب اسلامی با تعطیلات رسمی و ایام عید فطر در برخی از استان‌ها برنامه‌های هفته هنر با تاخیر برگزار شد که استان یزد هم از این جریان مستثنی نبود ولی در عین حال برنامه‎های متنوع از برگزاری چهل و چهارمین محفل طنز «قند شکن» با حضور مسئولان، شاعران، طنزپردازان و عموم مردم که با شعرخوانی طنزپردازان استان و کشور از جمله «محمد حسین مهدویان»، «امین شفیعی» و «احمد رفیعی وردنجانی» تا مراسم افتتاحیه دومین جشنواره طنز عدلیه(دادخند) که با حضور دادستان یزد و معرفی حجت‌الاسلام «مهدی پرنیان» به عنوان دبیر  این رویداد  هنری ادبی، به بهانهی این مناسبت در یزد برگزار شد.

البته برنامه‌های دیگری مانند اکران و تحلیل فیلم «تک تیرانداز» در مدرسه فیلم حوزه هنری یزد با حضور هنرمندان، توزیع بلیط  فیلم‌های آسمان غرب و آپارتچی با موضوع دفاع مقدس بین هنرمندان به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی، تجدید میثاق جمعی از هنرمندان استان و کارکنان حوزه هنری یزد با شهدا و آرمان‌های انقلاب اسلامی در قالب ویژه برنامه «آسمانی‌ترین رفیق» همراه با غبارروبی قبور مطهر شهدا که همراه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای حمله تروریستی راسک در گلزار شهدای خلدبرین یزد به همراه شعرخوانی، بیان خاطره و سخنرانی سردار فتوحی از یادگاران دوران دفاع مقدس درباره شهدا و عملیات وعده صادق برگزار شد را نیز می‌توان در این باره نام برد.

برگزاری نشست نقد کتاب «به من نگو فرمانده» اثر بانوی نویسنده یزدی «نجمه السادات موسوی بیوکی» با حضور استاد «محمد قاسمی پور» پژوهشگر و نویسنده کشوری و جمعی از نویسندگان استان در حوزه هنری، همچنین برگزاری کارگاه آموزشی »مصاحبه در تاریخ شفاهی و خاطره نگاری» با حضور استاد «محمد قاسمی پور» و جمعی از نویسندگان استان، رونمایی از کتاب «رازی بین من و تو» اثر «محمد رضا امیر خانی» نویسنده یزدی به همراه  اجرای نمایشنامه خوانی این اثر  با حضور هنرمندان استان در سالن استاد فرج نژاد حوزه هنری یزد، نیز از دیگر برنامه‎های شاخص حوزه هنری استان به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی بود که البته کمتر از سوی رسانه‎ها به آن پرداخته شد.

بازدید هنرجویان هنرستان فنی و حرفه‎ای سما از حوزه هنری استان یزد و آشنایی آنها با ساختار، برنامه ها  و چشم اندازهای حوزه هنری، تماشای تولیدات باشگاه فیلم و تبیین سند تحول حوزه هنری استان نیز از دیگر برنامه‎ها در این هفته بود.

البته بهتر بود مسئولان مربوطه در همان زمان، اطلاع رسانی گسترده‌تری در خصوص تأخیر در برگزاری برنامه‌های این هفته انجام می‌دادند تا انعکاس مطلوبی از این برنامه‌ها را در رسانه‌ها شاهد باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعالیت گروه جهادی منجی در امین شهر
  • رقص هماهنگ مهران مدیری و محمدرضا شریفی‌نیا در فیلم «دایره زنگی» (فیلم)
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • رقص آذری و هندی حامد آهنگی و آقای بازیگر!
  • فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • (ویدیو) فیلم رقص آذری حامد آهنگی و بازیگر سرشناس ! / همه به وجد آمدند
  • عکس | چهره متفاوت بهنوش بختیاری و امین حیایی در اتاق گریم
  • تساوی آلومینیوم و فولاد در اراک؛ شاگردان ویسی همچنان در لبه پرتگاه
  • رقص آذری حامد آهنگی در مقابل مردم به همراه بازیگر پیشکوست سینما (فیلم)
  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟